ОБАВЕШТЕЊЕ О ОТВАРАЊУ РУПЕ НА КОЛОВОЗУ У УЛИЦИ 17. ОКТОБРА

Током протеклог викенда на делу саобраћајнице у Улици 17.октобра у Смедереву, у близини аутобуског стајалишта код ОШ „Јован Јовановић Змај“, дошло је до отварања рупе на коловозу због слегања тла испод асфалтног застора.

Овакво стање је, навероватније, последица дуготрајног испирања земљишта проузроковано обилним атмосферским падавинама у претходном периоду, што је довело до суфозије тла, нарочито у делу трасе градске фекалне и атмосферске канализационе мреже, која је и поред спирања околног материјала остала у функционалном стању.

Непосредно по уоченом проблему интервенисале су стручне службе ЈКП Водовод Смедерево и ангажовале сву неопходну тешку механизацију и опрему, јер се санација оштећења изводи
на дубини од око 8 метара.

Очекује се да ће због природе и обима посла, као и због потребне количине материјала за уградњу, део саобраћајнице који тренутно није у функцији бити враћен у пређашње стање током наредне седмице.

У случају евентуалних проблема или потребе за продужењем рока извођења радова информација о планираним и предузетим активностима може се добити од дежурне диспечерске службе
ЈКП Водовод Смедерево на телефон      026/4623 743.

Документи

Поделите овај пост

Тагови